22 Kasım 2026
İSTANBUL Kadıköy — İstanbul
10:00- 17:30
Eğitim Hakkında
Chair & Barrel Modül Eğitimi
Pilates eğitmenleri için hazırlanan Chair & Barrel Modül Eğitimi, başlangıç ve orta seviye hareketleri uygulamalı olarak öğrenmeye ve ders planlama becerilerini geliştirmeye odaklanır.
Eğitim içeriği
Başlangıç ve orta seviye hareket serileri
Hareketlerin uygulama sırası
Uygulama teknikleri ve kombinasyonlar
Chair & Barrel modül ders kitapçığı katılımcılara verilir.
Eğitim bilgileri
Tarih: 22 Kasım 2026
Saat: 10.00–17.00
Yer: Yüz yüze · İstanbul / Kadıköy
Ücret: KDV dâhil 15.000 TL
Banka taksit seçenekleri hakkında ön kayıt formunu dolduran adaylara bilgi verilir. Her eğitim grubunun kontenjanı 15 kişiyle sınırlıdır.
Kimler katılabilir?
BESYO veya Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve mezunları, en az 1. kademe antrenörlük belgesi bulunanlar ve daha önce Matwork ile Reformer eğitimi almış kişiler başvurabilir. Katılımcıların spor yapmasına ve yaptırmasına engel bir sağlık durumu bulunmamalı; eğitim programının tamamına katılmaları gerekir.
Programı başarıyla tamamlayanlara SporKariyerim Akademi Katılım Sertifikası verilir. Modül eğitiminden sonra Kapsamlı Pilates Programı’na devam etmek isteyenler, devam koşulları hakkında ayrıca bilgi alabilir.
Başvuru ve bilgi: Ön kayıt formunu doldurun veya 0532 138 05 97 numarasını arayın.